ما می دانیم که زغال سکه ای عمده طعم سنتی کباب حیاط خلوت را می دهند، در حالی که یک گریل گازی به شما این امکان را می دهد که طعم طبیعی مواد خود را بچشید تا بتوانید طعم گوشت را بچشید نه گرما.
مکالمه باربیکیو معمولاً حول این موضوع است که آیا می خواهید پنیر روی همبرگر خود داشته باشید، اما بحث اصلی تصمیم گیری در مورد بهترین نوع سوخت است.
گاهی اوقات، به سادگی اجازه دادن به جوانه های چشایی شما برای شما جواب می دهد، اما هر علاقه مند به کباب کردن باید تفاوت بین هر دو نوع گریل را بداند.
خوشبختانه، کارشناسان آلبرت لی لیستی از مزایا و معایب کبابهای زغالی و گازی ارائه کردند تا بتوانید با اطمینان در مورد آشپزی تصمیم بگیرید.
اگر به دنبال آتش سوزی سریع و داغ هستید، زغال سنگ کلوخه انتخابی است. اگر قصد دارید برای مدت طولانی آشپزی کنید، بریکت ها گزینه بهتری هستند.
هنگامی که نوع صحیح زغال چوب را انتخاب کردید، زمان شروع کباب کردن است! اگر از کباب پز زغالی استفاده می کنید، دستورالعمل های سازنده را برای روشن کردن آتش و اضافه کردن ذغال دنبال کنید.
قبل از افزودن غذا، گریل خود را از قبل گرم کنید تا مطمئن شوید که غذای شما به طور یکنواخت پخته می شود تا بهترین نتیجه را داشته باشید.
هنگام کباب کردن روی زغال، مهم است که مراقب آتش باشید و در صورت نیاز دریچه ها را تنظیم کنید. از آنجایی که آتش به اکسیژن نیاز دارد، باز کردن دریچهها باعث ورود هوای بیشتر و آتش داغتر میشود. اگر به گرمای خنک تری نیاز دارید که کندتر می سوزد، دریچه ها را تا حدی ببندید تا اکسیژن به زغال سنگ محدود شود.
وقتی کباب کردن تمام شد، قبل از دور ریختن زغالها، اجازه دهید تا کاملا خنک شوند. هرگز زغال های داغ را در سطل زباله یا روی زمین نریزید، زیرا باعث آتش سوزی می شود.