مغز گردو تویسرکان منبع غنی از انواع مواد معدنی مفید برای بدن انسان می باشد که در ادامه به آن اشاره خواهیم کرد:
آهن: آهن موجود در گیاهان (مثلاً در گردو) نسبت به آهن حیوانی کمتر جذب بدن می شود و با این حال، جذب آهن از گیاهان اگر با مواد مغذی خاصی مانند ویتامین C مصرف شود، مطلوب است.
روی: آجیل منبع روی است. روی به ویژه در واکنش های ایمنی، در تولید مواد ژنتیکی، در درک طعم، در بهبود زخم ها و در رشد جنین شرکت می کند، همچنین با جنسیت و هورمون های تیروئید تداخل دارد و در پانکراس، در سنتز (تولید)، ذخیره سازی و آزادسازی انسولین همکاری می کند.
مس: گردو منبع مس است. مس به عنوان ترکیبی از چندین آنزیم، برای تشکیل هموگلوبین و کلاژن (پروتئینی که در ساختار و ترمیم بافت ها استفاده می شود) در بدن ضروری است و چندین آنزیم حاوی مس نیز به دفاع بدن در برابر رادیکال های آزاد کمک می کنند.
ویتامین B1: گردو منبع ویتامین B1 است. ویتامین B1 که تیامین نیز نامیده میشود، بخشی از کوآنزیم است که برای تولید انرژی عمدتاً از کربوهیدراتهایی که مصرف میکنیم ضروری است، همچنین در انتقال تکانه های عصبی شرکت می کند و باعث رشد طبیعی می شود.
ویتامین B6: گردو منبع ویتامین B6 است و ویتامین B6 که پیریدوکسین نیز نامیده می شود، بخشی از کوآنزیم هایی است که در متابولیسم پروتئین ها و اسیدهای چرب و همچنین در سنتز (تولید) انتقال دهنده های عصبی (پیام رسان در تکانه های عصبی) شرکت می کنند.
فولات: گردو منبع فولات است. فولات (ویتامین B9) در تولید تمام سلول های بدن از جمله گلبول های قرمز نقش دارد. این ویتامین در تولید مواد ژنتیکی (DNA, RNA)، در عملکرد سیستم عصبی و سیستم ایمنی بدن و همچنین در بهبود زخم ها و زخم ها نقش اساسی دارد. همانطور که برای روابط عمومی لازم است