با مصرف نخود سبز پاک شده حافظه خود را از دوپینگ نمایید!

نخود سبز دانه های گیاهانی هستند که در غلاف بالغ می شوند آنها برداشت و پس از رسیدن خشک می شوند. آنها محتوای پروتئین بالایی دارند و بنابراین منبع کاملی از پروتئین برای رژیم های گیاهخواری، گیاهخواری و افراد فعال بدنی هستند.

آنها حاوی بسیاری از مواد ارزشمند مانند ویتامین B1، B6، فولات و مواد معدنی آهن، منیزیم و روی هستند. آنها همچنین حاوی مواد شیمیایی گیاهی هستند که اثرات مثبتی بر هضم و در نتیجه سلامت کلی دارند.

هنگامی که حبوبات با غذاهای سرشار از ویتامین C (مانند آبلیمو، فلفل، کلم بروکلی) ترکیب شوند، به جبران ذخایر آهن و جلوگیری از کمبود آهن کمک می کنند.

نخود سبز کم چرب است، کالری کمی دارد، اما نخود سبز پاک شده می تواند شما را برای مدت طولانی سیر نگه می دارد. آنها به کاهش وزن یا حفظ آن کمک می کنند.

فیبر بالای آنها خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش می دهد و همچنین برای استخوان های شما مفید است.

نخودفرنگی همچنین قند خون را با شاخص گلیسمی پایین خود ثابت نگه می دارد، حاوی چربی کمی است و بنابراین پایه خوبی برای دیابتی ها است.

نخود

نخود و سایر حبوبات در مقایسه با سایر غذاها ردپای کربن نسبتا کمی از خود بر جای می گذارند. به طور کلی، آنها نسبت به سایر غذاها از آب بسیار کمتری برای رشد استفاده می کنند.

آنها نیتروژن را در خاک تثبیت می کنند، به همین دلیل به کود کمی یا بدون نیاز به کود نیاز دارند این تا حد زیادی مسئول تولید گازهای گلخانه ای در طبیعت است.

آنها همچنین حاصلخیزی خاک را افزایش می دهند و از تشکیل هوموس حمایت می کنند. سازمان ملل متحد سال 2016 را سال جهانی حبوبات اعلام کرد.

کسانی که حبوبات پخته شده را در رژیم غذایی خود ادغام می کنند، نه تنها از تنوع زیادی در بشقاب اطمینان می دهند، بلکه پروتئین ها، فیبر و ویتامین های مهم را نیز جذب می کنند.