قهوه فوری دمی که برای ماههای تابستان ضروری است، با طعمهای دمآوری، تقطیر و رایحههای مختلف سرو میشوند. این قهوهها که بیشتر با یخ درست میشوند، در بسیاری از نقاط جهان در ارائههای مختلف ظاهر میشوند. انواع قهوه کارامل اغلب با قهوه های سرد جفت می شوند.
قهوه، که در سراسر جهان از آن لذت می برند، با دم کردن و طعم دهی محلی متنوع است. انواع مختلفی از قهوه وجود دارند که شاهد لذت بخش ترین لحظات روز هستند.
قهوه های محلی در سرتاسر جهان در دسترس هستند. اگر می خواهید جوانه های چشایی خود را با انواع قهوه گسترش دهید، می توانید این قهوه ها را تجربه کنید.
قهوه کنیا طعمی تند دارد. طعم مرکبات و انگور در این قهوه قابل تشخیص است. تیزی در محتویات قهوه یک اسیدی دهان آبی است.
طعم بی نظیر شکلات تلخ و مرکبات شیرین را می توانید در قهوه اتیوپی تجربه کنید که در بین انواع قهوه گیاهی جایگاه متفاوتی دارد. در دسته بندی انواع قهوه معطر، قهوه ای که مورد استقبال همگان قرار می گیرد را نیز می توان با شیر ترجیح داد.
قهوه ویتنامی تخم مرغ: زرده تخم مرغ به این قهوه ویتنامی اضافه می شود. کف کردن مربای شیر و زرده تخم مرغ، قهوه را در میان طعم های مختلف قرار می دهد. این قهوه که سال هاست در منطقه مصرف می شود در مناطق نزدیک به ویتنام نیز با علاقه مصرف می شود.
قهوه پنیر فنلاندی: در نتیجه ترکیب پنیر تهیه شده با روش های سنتی در خانه با قهوه فیلتر تشکیل می شود. قهوه ای است که معمولا در صبحانه مصرف می شود. یکی از پرمصرف ترین انواع قهوه در خانه است.
قهوه فیلتر در نتیجه ی برخورد قطعات بزرگ دانه های قهوه با آب داغ دم می شود و در فنجان سرو می شود. قهوه فیلتر، که می توان آن را در میان انواع قهوه ضعیف به حساب آورد، اثر تسریع کننده متابولیسم نیز دارد.
قهوه فیلتر یخی با افزودن آب سرد و یخ به قهوه فیلتر دم شده تهیه می شود. این یک نوشیدنی با طراوت در ماه های گرم تابستان است.
این طعم که در بین انواع قهوه سبک جای خود را دارد، 50 درصد شیر و 50 درصد قهوه فیلتر است. اگر می خواهید روز خود را با نوشیدن قهوه در صبح تازه شروع کنید، می توانید به این قهوه فرصت دهید.