فواید بی نظیر خرما قصب در افرادی که دچار بیماری سلیاک هستند!

خرماهای خاخام نیمه خشک، دراز و بیضی شکل به طول حدود 3-5 سانتی متر هستند.

آنها پوست نازک و گوشتی دارند که به گوشت چسبیده و بافت نرمی دارد.

خرمای ربی به رنگ مشکی جذاب و طعمی منحصر به فرد و وصف ناپذیر است آنها دارای رطوبت حدود 16٪ هستند.

در شهرستان های ایرانشهر، زابل، چاهبهار و سراوان استان سیستان و بلوچستان می رویند.

این نوع خرما قصب یک پیش غذا است که اعتقاد بر این است که مصرف کنندگان را از ابتلا به سرطان دستگاه گوارش پیشگیری می کند.

عملکرد دستگاه گوارش را بهبود می بخشد، به رفع تنش های عصبی کمک می کند.

همچنین به درمان بیماری هایی مانند کم خونی و سطح چربی بالا کمک می کند.

خرمای مضافتی یکی از بهترین خرمای ایرانی و در عین حال باید گفت که خرمای مضافتی (خرمای کیمیا) یکی از خوشمزه ترین خرماهای دنیاست.

خرما

ایران بزرگترین تولید کننده و صادرکننده خرما در جهان است قصد داریم شما را با تمامی ویژگی های بهترین خرمای مضافتی آشنا کنیم.

یکی از ارقام مهم و محبوب خرمای ایرانی، خرمای مضافتی (خرمای کیمیا) است. خرمای تازه مضافتی به دلیل طعم بی نظیری که دارد یکی از با ارزش ترین و خوش طعم ترین خرمای ایران و جهان است.

خرمای مضافتی به دلیل علاقه زیاد مردم برای آن مفید است بام کرمان تولید کننده اصلی خرمای مضافتی در ایران است.

کیفیت بالای خرمای بم را نخل های این شهر تولید می کنند به همین دلیل گاهی به این خرماها خرمای بم می گویند.

البته خرمای مضافتی ایران تنها در شهرستان بم نیست و در سایر نقاط استان کرمان، جیرفت، کهنوج، سراوان و برخی دیگر از مناطق استان سیستان و بلوچستان کشت می شود.