شیره انگور هضم را بهبود می بخشد، برای سیستم قلبی عروقی مفید است، سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند، ویتامین ها، عناصر کمیاب و انرژی بدن را تامین می کند.
شربتی شیرین، غلیظ و چسبناک است که در صنعت شیرینی پزی کاربرد فراوانی دارد. تولید شیرینی، ساخت شیرینی، مربا، مارمالاد و حتی سس بدون شیره انگور کامل نمی شود.
می توان از شیره انگور حرمل به عنوان شربت برای غذاها، دسرها و نوشیدنی های مورد علاقه خود استفاده کرد. پکمز انگور یک محصول 100% طبیعی است و جایگزین شکر و شکر مصنوعی می باشد.
شیره انگور زمانی که به درستی مصرف شود، منبع خوبی از انرژی است، یک ماده مغذی که به دلیل داشتن آهن و کلسیم از رشد استخوان حمایت می کند و کم خونی را تسکین می دهد.
شیره انگور تعادل حرارتی بدن را هنگام مصرف در هوای سرد فراهم می کند و به دلیل محتوای آنتی اکسیدانی که دارد سیستم ایمنی را تقویت می کن
د.
شیره انگور از آنجایی که حاوی گلوکز و فروکتوز است، بلافاصله پس از مصرف بدون نیاز به هضم غذا وارد جریان خون می شود. به دلیل دارا بودن کلسیم، پتاسیم، منیزیم، کروم، آهن و ویتامین های گروه B (B1، B2، B3) منبع بالایی از ویتامین ها و مواد معدنی است.
یک قاشق غذاخوری (10 گرم) شیره انگور است، دارای محتوای کالری متوسط 15 و حاوی حدود 1 میلی گرم آهن، 40 میلی گرم کلسیم است. صد گرم شیره انگور تقریباً 293 کالری انرژی فراهم می کند.
شیره انگور پر انرژی یک منبع غذایی مهم به ویژه برای کودکان، ورزشکاران، مادران باردار و شیرده است. شیره انگور که تشکیل سلول های خونی (گلبول های قرمز) را در بدن فراهم می کند، برای کم خونی مفید است زیرا سرشار از آهن است.
به دلیل تقویت مقاومت بدن و سیستم ایمنی عملکرد محافظتی در برابر بیماری ها دارد. منبع خوبی از کلسیم برای افرادی است که نمی توانند شیر مصرف کنند (عدم تحمل لاکتوز و حساسیت به پروتئین شیر). با عملکرد تصفیه خون خود از انسداد رگ های خونی جلوگیری می کند و از تشکیل تصلب شرایین جلوگیری می کند.