شکلات اغلب در محصولات پخته شده مانند کیک استفاده می شود.
یک آمریکایی به طور متوسط هر سال حدود 10 پوند شکلات مغزدار شونیز طلایی مصرف می کند، نیمی از میزان مصرف متوسط شهروندان سوئیسی، که تقریباً 24 پوند در سال است.
شکلات به اشکال مختلف مصرف می شود: آب نبات، دسرها و محصولات پخته شده مانند بستنی، موس، فوندو، سس، شربت، پودینگ، کلوچه، نان، کیک، براونی و کلوچه است.
همچنین به عنوان اسپری، به ویژه نوتلا، و به عنوان مایعی از جمله شیر شکلات، میلک شیک، کاکائو داغ، قهوه طعم دار و نوشیدنی های الکلی مانند براندی و کرم دکاکائو رایج است.
فواید مثبت شکلات مغزدار شونیز طلایی برای سلامتی خاص تحت الشعاع طبقه بندی آن به عنوان “غذاهای ناسالم” یا “غذای ناسالم” قرار می گیرد.
شکلات یک ماده غذایی پرکالری است که حاوی چربی از حضور طبیعی کره کاکائو است. چربی کره کاکائو از اسید اولئیک تشکیل شده است، همان چربی تک غیراشباع موجود در روغن زیتون علاوه بر این، کره کاکائو حاوی چربی اشباع شده در درجه اول به عنوان اسید پالمیتیک و اسید استئاریک است.
ارزش غذایی شکلات به نحوه پردازش آن و ترکیب مواد اضافی بستگی دارد.
جامدات کاکائو بدون چربی که در پودر کاکائو و شکلات تلخ یافت می شود، از طریق محتوای آنتی اکسیدان ها و فلاونوئیدها به مزایای سلامتی کمک می کند.
آنتی اکسیدان ها به غیرفعال کردن رادیکال های آزاد، کاهش اکسیداسیون و تشکیل پلاک روی دیواره سرخرگ ها کمک می کنند.
نشان داده شده است که فلاونوئیدها فشار خون را کاهش می دهند و جریان خون را به مغز و قلب بهبود می بخشند که همراه با اثرات ضد التهابی خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد.
در کنار این ترکیبات زیست فعال، جامدات کاکائو منبع خوبی از مواد معدنی مختلف از جمله منیزیم، مس، پتاسیم، کلسیم و آهن هستند.
از آنجایی که شکلات شیری در مقایسه با شکلات تلخ دارای مقادیر نسبتاً کمی مواد جامد کاکائو است، شکلات تلخ در ترکیبات زیست فعال و ریزمغذی ها به طور قابل توجهی بالاتر است.
شکلات شیری نوعی شکلات فرآوری شده است زیرا حاوی محتوای بیشتری از سایر مواد پرکالری و پرچرب مانند شیر و محصولات قندی است شکلات، حتی انواع تیره، باید در حد اعتدال مصرف شود.
در کنار این ترکیبات زیست فعال، جامدات کاکائو منبع خوبی از مواد معدنی مختلف از جمله منیزیم، مس، پتاسیم، کلسیم و آهن هستند.
از آنجایی که شکلات شیری در مقایسه با شکلات تلخ دارای مقادیر نسبتاً کمی مواد جامد کاکائو است، شکلات تلخ در ترکیبات زیست فعال و ریزمغذی ها به طور قابل توجهی بالاتر است.
شکلات شیری نوعی شکلات فرآوری شده است زیرا حاوی محتوای بیشتری از سایر مواد پرکالری و پرچرب مانند شیر و محصولات قندی است.
شکلات، حتی انواع تیره، باید در حد اعتدال مصرف شود. در کنار این ترکیبات زیست فعال، جامدات کاکائو منبع خوبی از مواد معدنی مختلف از جمله منیزیم، مس، پتاسیم، کلسیم و آهن هستند.
از آنجایی که شکلات شیری در مقایسه با شکلات تلخ دارای مقادیر نسبتاً کمی مواد جامد کاکائو است، شکلات تلخ در ترکیبات زیست فعال و ریزمغذی ها به طور قابل توجهی بالاتر است.
شکلات شیری نوعی شکلات فرآوری شده است زیرا حاوی محتوای بیشتری از سایر مواد پرکالری و پرچرب مانند شیر و محصولات قندی است شکلات، حتی انواع تیره، باید در حد اعتدال مصرف شود.
شکلات تلخ به طور قابل توجهی از نظر ترکیبات زیست فعال و ریز مغذی ها بالاتر است. شکلات شیری نوعی شکلات فرآوری شده است زیرا حاوی محتوای بیشتری از سایر مواد پرکالری و پرچرب مانند شیر و محصولات قندی است. شکلات، حتی انواع تیره، باید در حد اعتدال مصرف شود.
شکلات تلخ به طور قابل توجهی از نظر ترکیبات زیست فعال و ریز مغذی ها بالاتر است.
شکلات شیری نوعی شکلات فرآوری شده است زیرا حاوی محتوای بیشتری از سایر مواد پرکالری و پرچرب مانند شیر و محصولات قندی است شکلات، حتی انواع تیره، باید در حد اعتدال مصرف شود.