بنظر شما چرا سیب ترش خشک برای بدنتان مفید است یا مضر است.
سیب رایج ترین میوه در روسیه است.
این محصول ارزان، خوش طعم و برای بدن مفید است.
اما سیب خشک در قفسه فروشگاه ها نیز به وفور یافت می شود.
طعم های مختلف وجود دارد نظیر با عسل، در شکلات، خشک و خشک شده.
این محصول تفاوت قابل توجهی با سیب تازه دارد.
محصولی بسیار خاص است. سیب در درجه اول فیبر، پکتین، ویتامین C، قند است.
سیب در درون ما یک ماده ژله مانند به نام پکتین ایجاد می کند که با آب مخلوط می شود، غلیظ می شود، و کلسترول، سموم و مواد سرطان زا را از بدن دفع می کند.
این همان فواید عظیم سیب خشک برای بدن است.
سیب خشک هضم غذا را بهبود می بخشد زیرا حاوی فیبر بسیار بیشتری نسبت به سیب تازه است.
افزایش محتوای پتاسیم سیب های خشک باعث می شود که آنها یک ادرار آور ملایم باشند و به حذف مایعات از بدن کمک می کنند و برای جلوگیری از ادم مفید هستند.
ضرر سیب خشک چیست؟ ویتامین C از بین می رود.
خشك كردن يكي از بهترين روشهاي برداشت است زيرا سيب خشك نه تنها باعث حفظ، بلكه مقدار بسياري از مواد مفيد را نيز افزايش مي دهد.
پكتين، املاح معدني، برخي ويتامين ها ولي به جز ويتامين C را دارد.
متاسفانه اين ويتامين در طي آن از بين مي رود.
فرآیند خشک کردن و هر چه دما بالاتر باشد بیشتر فرو می ریزد.
با این حال، اگر دمای خشک کردن را روی بیش از 60 تنظیم کنید، این فرآیند بیشتر طول می کشد، اما ویتامین C ارزشمند به طور کامل حفظ می شود.
این شرایط را می توان در خانه در نظر گرفت. سیب خشک تولیدکنندگان احتمالاً کالری زیادی دارد.
با سیب های خشک، تعداد کالری ها چندین برابر افزایش می یابد.
نکته اصلی این است که هیچ قالبی در محصول وجود ندارد، که در صورت نقض شرایط ذخیره سازی اتفاق می افتد.
در قفسه های فروشگاه ها اغلب می توانید سیب های خشک خوشمزه را ببینید که با شکر، وانیل و شکلات پاشیده شده اند.
این محصول ماهیت متفاوتی دارد.
سیب های روشن، زیبا، سفید و بدون چروک همیشه از طریق استفاده از مواد شیمیایی به دست می آیند.
برای تولید آنها از اسیدهای سولفوریک استفاده می شود که در اتاقک هایی که سیب ها در آنجا خشک می شوند اسپری می شوند.
به همین دلیل رنگ زیباتر از آنچه هست می شود، محصول مدت بیشتری نگهداری می شود و کپک نمی زند.