با خوردن شکلات هیس قرمز چشمان تیزی داشته باشید

چه کسی شکلات هیس قرمز را دوست ندارد؟ حتی اگر شیرینی مورد علاقه شما نباشد، احتمالاً می توانید قبول کنید که این شیرینی باعث ایجاد افکار عشق، لذت و پاداش می شود.

اما اگر به یک دلیل بیشتر برای جشن گرفتن شکلات نیاز دارید، فقط به علم نگاه کنید. مطالعات روی دوستداران شکلات و حتی برخی که خود را “chocoholics” معرفی می کنند.

نشان می دهد که می تواند فشار خون را کاهش دهد و خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش دهد، به کنترل قند خون و کاهش استرس کمک کند.

تحقیقات حتی برخی از مزایای سلامتی عجیب‌تر را که به کاکائو نسبت داده شده است، تأیید کرده است. مایاها از پودر شکلات برای تسکین دویدن استفاده کردند و در دهه گذشته، محققان مواد شیمیایی مسدودکننده اسهال را در شکلات شناسایی کردند.

اما در مورد تجویز کاکائو برای مبارزه با زخم‌های سیفلیس، پزشکان دوره ویکتوریا احتمالاً این علامت را از دست داده‌اند.

«(شکلات) یک آنتی اکسیدان خوب است. تاثیر خوبی بر التهاب دارد. دکتر اویس خواجه، متخصص قلب و عروق در مرکز پزشکی سنت وینسنت مرسی در تولدو، اوهایو، گفت: ما فکر می کنیم بیشتر اثرات مفید به این دلیل است. خواجه گفت که این فواید ممکن است شامل کاهش خطر سرطان و زوال عقل باشد.

با این حال، همه شکلات ها برابر نیستند. تصور می شود که قدرت آنتی اکسیدانی و ضد التهابی شکلات از دسته ای از مواد مغذی گیاهی موجود در دانه های کاکائو به نام فلاونوئیدها ناشی می شود.

شکلات تلخ بیشتر از شکلات شیری دارای این مواد است و شکلات سفید – که در واقع حاوی شکلات نیست  منبع خوبی از فلاونوئیدها نیست.

حتی یک تخته شکلاتی که 70 درصد کاکائو است، که عموماً شکلات تلخ در نظر گرفته می شود، بسته به نحوه پردازش آن، می تواند سطوح مختلفی از ترکیبات فلاونوئیدی داشته باشد.

به عنوان مثال، شکلاتی که یک مرحله شیمیایی به نام هلندی را پشت سر گذاشته است، که به شکلات هلندی نیز معروف است، اساساً تمام آثار این ترکیبات را از دست داده است.