عرضه بهترین رب انار یک لیتری ترش و ملس برای ذائقه افراد سخت پسند!

رب انار بخشی جدایی ناپذیر از غذاهای خاورمیانه به طور کلی و غذاهای لبنانی به طور خاص است.

این نماد خون، باروری، زندگی و جاودانگی است باید گفت که انار با محتوای بالای آنتی اکسیدان ها و ویتامین ها غلیظ انرژی است.

رب انار نیز یکی از محصولات رایج در این آشپزی است از آب انواع خاصی از انار بسیار اسیدی تهیه می شود.

شکر و آبلیمو را اضافه کرده، این آب را کم می کنند تا شربتی غلیظ و بسیار تیره به نام رب انار یک لیتری دست آید.

اگر نمی دانید چگونه از آن استفاده کنید، سرکه بالزامیک را در نظر بگیرید به لطف طعم هایش که در عین حال تند و میوه ای هستند، تقریباً کاربردهای مشابهی دارد.

رب انار

از آن برای روشن کردن وینگرت، تقویت غذاهای شیرین و خوش طعم و برای ترشی کردن گوشت استفاده کنید اگر سمت قابض آن شما را آزار می دهد، می توانید با مخلوط کردن با عسل آن را نرم کنید.

می توان آن را در فروشگاه های مواد غذایی متخصص در محصولات شرقی خریداری کرد برای مردم بوردو، می توانید آن را پیدا کنید.

این واقعاً محصولی برای کشف و استفاده آسان است که من واقعاً آن را دوست دارم.

در ابتدا در کشورهای اروپایی از مخلوط رب انار با چغندر بسیار تیره وجود داشت که حاصل تصفیه شکر استخراج شده از چغندر با آب انار تهیه می شده است.

سپس، همانطور که فرانسوی‌ها برای «یادگیری» دنیا رفتند، ما رب نیشکر و سپس خرما، سورگوم، خرنوب و رب انار را کشف کردیم.

برای درست کردن رب انار خود به موارد زیر نیاز دارید:
5/6 انار تازه فشرده یا
1 بطری آب انار
1 قاشق غذاخوری آب لیمو
2 قاشق غذاخوری شکر

با فشردن انارها شروع کنید و مراقب باشید که انارها را جدا کنید که می تواند طعم تند آب را بدهد.
آب به دست آمده را در قابلمه بریزید و شکر و آب لیمو را اضافه کنید.
روی حرارت کم، شکر را آب کنید.
سپس با حرارت بسیار کم به پخت ادامه دهید. هدف از مانور کاهش آب میوه با غلظت بالایی از عطرها است.
هر از گاهی هم بزنید تا آماده سازی نچسبد.
تماشا کنید زیرا اگر ملاس خیلی طولانی بپزد به کارامل تبدیل می شود.